TARKETT STARFLOR CLICK ULTIMATE GALLOWAY OAK MEDIUM BEIGE 36005013

839 Kč/m² bez DPH
1015 Kč/m² s DPH

Odolná vinylová podlaha pro domácí i polokomerční využit v provedení Rigid. Pokládka na plovoucí způsob.  Rozměr: 5 x 178 x 1213 mm

Starfloor Click Ultimate 30

Objevte Starfloor Click Ultimate 30, naši novou kolekci rigidních vinylových dílců. Tato inovativní vícevrstvá podlaha má výjimečně tuhé jádro tvořené rigidním kompozitem (RCC), které je konstrukčně pevné podobně jako laminát nebo dřevo. Pokud ještě přidáte vodotěsný povrch luxusních vinylových dílců, tak získáte produkt s unikátní odolností a snadnou instalací, neboť skrývá nerovnosti a nedokonalosti, které se často vyskytují u starších nebo poškozených podkladů. Vyžaduje malou nebo žádnou přípravu podkladu a zároveň nabízí rychlou a jednoduchou cestu k pevné, odolné podlaze, která je odolná vůči vodě a skvrnám. Tato praktická kolekce rigidních vinylových dílců, inspirovaná každodenním životem a navržená s přirozenou jednoduchostí, uspokojí všechny vaše kreativní touhy. Vyberte si z 18 ti moderních dekorů kolekce Starfloor Click Ultimate 30 a vytvořte nadčasový vzhled, přesně podle vašich představ. Je k dispozici ve formě dílců a lamel. Ideální pro nové majitele bytů nebo domů, kteří chtějí moderní designovou podlahu, která odolá zátěži aktivního rodinného života.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI

Odolá každodení zátěži

Možnost instalace na keramickou dlažbu se spárami do 6 mm

Matný povrch pro přirozený vzhled

integrovaná akustická podložky pro redukci hluku o 18dB

TECHNICKÉ A ENVIRONMENTÁLNÍ SPECIFIKACE

Výrobek typu: Heterogenní PVC podlahové krytiny (ISO 10582)

Bytové použití: vysoká

Třída zátěže: mírná

Povrchová úprava: Hotcoating PU

Celková tlouštka: 5 mm

ZDARMA A NEZÁVAZNĚ VÁM PŘIPRAVÍME CENOVOU NABÍDKU. 2) ODPOVÍME DO 24 HODIN OD PODÁNÍ!

PODLAHA NENÍ POUZE PODLAHA

Při nákupu podlahy tvoří podlahová krytina pouze jednu z položek. Je nutné počítat i s příslušenstvím jako je elastické lepidlo či obvodovými lištami. To vše do kalkulace zahrneme. Výsledná cena je nezávazná a může vám dokonale upřesnit představu o finanční stránce vaší cesty za novou podlahou.

    Kontaktní údaje




    Detaily realizace





    Speciální přání